Operatie dreigt voor sukkelende De Vrij

Reacties

Stefan de Vrij is mogelijk veel langer absent dan verwacht. De 23-jarige verdediger van Lazio moet wellicht een operatie ondergaan om van zijn knieblessure te herstellen.

Operatie dreigt voor sukkelende De Vrij

De Romeinse krant Il Messaggero meldt dat De Vrij deze week moet beslissen of hij onder het mes gaat. Als hij voor een operatie kiest, betekent het dat hij twee tot drie maanden uit de roulatie is en pas in 2016 weer in actie kan komen voor Lazio.

De Vrij raakte vorige maand geblesseerd in dienst van het Nederlands elftal. De uitwedstrijd tegen Turkije (0-3) was zijn laatste duel. De ex-Feyenoorder viel in de rust uit en na zijn terugkeer in Italië haalde Lazio uit naar de KNVB, dat onverantwoord met de verdediger zou zijn omgesprongen.

Indien De Vrij onder het mes gaat, mist hij de oefenwedstrijd Duitsland - Nederland van 17 november. Ook gaan de topwedstrijden van Lazio tegen AC Milan, AS Roma, Juventus en Internazionale dan aan hem voorbij. Voor Wesley Hoedt zou een lange absentie van De Vrij niet ongelegen komen, want hij kan sinds het geblesseerd raken van zijn landgenoot regelmatig op een basisplaats rekenen bij de Biancocelesti.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.