De Vrij kondigt rentree aan en reageert op United-geruchten

Reacties

Stefan de Vrij denkt komende week weer aan te kunnen sluiten bij de groepstraining van Lazio. De Oranje-international, die sinds begin september langs de kant staat met een enkelblessure, verwijst daarnaast een eventueel vertrek naar Manchester United naar het rijk der fabelen.

De Vrij kondigt rentree aan en reageert op United-geruchten

Dat het goed gaat met het herstel van De Vrij, blijkt uit het feit dat hij op 18 oktober zijn rentree wil vieren in de Italiaanse competitie. Op die zondag gaat Lazio op bezoek bij Sassuolo. De international liep zijn blessure op tijdens de vorige interlandperiode van Oranje, dat begin september zowel tegen IJsland als Turkije onderuit ging. Lazio verweet de medische staf van Oranje destijds onzorgvuldig te hebben gehandeld met de verdediger, waardoor de blessure zou zijn verergerd.

Het gaat in de Italiaanse pers niet alleen maar over het blessureleed van De Vrij. Hij wordt ook regelmatig in verband gebracht met een transfer naar The Red Devils, maar wil van een vertrek niks weten. 'Ik wil bij Lazio blijven en winnen met de club', is De Vrij in Il Messaggero  stellig over een langer verblijf bij de huidige nummer drie van de Serie A. 'De media linken me vaak aan Manchester United, omdat Louis van Gaal daar de trainer is. Het lijkt wel of alle Nederlandse spelers in verband worden gebracht met United. Maar er heeft in mijn geval nooit iets gespeeld', verduidelijkt hij.

Over de huidige prestaties van Lazio is de mandekker gematigd tevreden. 'Het verlies in de voorronde van de Champions League tegen Bayer Leverkusen heeft er in gehakt. We hebben mede daardoor een moeilijke start van het seizoen gekend, maar we raken steeds beter op elkaar ingespeeld en dat verklaart die stijgende lijn.'

Lazio verzamelde vijftien punten uit de eerste zeven duels en heeft daarmee drie punten achterstand op koploper Fiorentina.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.