Lazio vreest De Vrij nog langer te moeten missen

Reacties

De medische staf van Lazio durft vooralsnog geen datum te noemen voor de mogelijke rentree van Stefan de Vrij. Onderzoek heeft dinsdag uitgewezen dat de 23-jarige verdediger waarschijnlijk ook de Serie A-duels met Napoli en Genoa mist.

Lazio vreest De Vrij nog langer te moeten missen

Lazio bracht maandag al naar buiten dat De Vrij door zijn knieblessure de Europa League-wedstrijd tegen Dnjepr Dnjepropetrovsk mist. Een dag later blijkt na aanvullend onderzoek dat de Italianen over 'een week of tien dagen' bepalen of de Oranje-international weer inzetbaar is. Vanwege 'de delicate aard' van de blessure wordt zijn situatie van dag tot dag bekeken.

Het zou betekenen dat de vorig jaar van Feyenoord overgekomen mandekker na het competitieduel van afgelopen zondag met Udinese (2-0 winst) ook de belangrijke wedstrijden tegen Napoli (uit, komende zondag) en Genoa (volgende week woensdag, thuis) moet missen. Het bezoek aan Hellas Verona op zondag 27 september tijdens de zesde speelronde is wellicht haalbaar.

De Vrij liep de blessure op tijdens de EK-kwalificatiewedstrijd tegen IJsland (1-0 verlies). Bondscoach Danny Blind haalde hem vervolgens tegen Turkije halverwege naar de kant. Na afloop liet de dertigvoudige international weten van tevoren al te twijfelen of hij wel in actie moest komen. Dat zorgde eerder deze week voor een boze reactie van Lazio, dat ook middenvelder Lucas Biglia nog een week moet missen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.