Lazio boos op KNVB vanwege blessure De Vrij

Reacties

Lazio is kwaad op de KNVB doordat Stefan de Vrij met een knieblessure is teruggekeerd naar Rome. De Italiaanse club verwijt de staf van het Nederlands elftal een te groot risico te hebben genomen.

Lazio boos op KNVB vanwege blessure De Vrij

De Vrij staakte de interland tegen Turkije (3-0) zondag al na 45 minuten vanwege klachten aan zijn knie. Lazio is van mening dat de verdediger helemaal niet had mogen spelen in dat duel. Er zou na de wedstrijd tegen IJsland (1-0) van drie dagen eerder al vocht in de knie van de ex-Feyenoorder zijn aangetroffen.

Volgens La Repubblica gaat Lazio bij de KNVB om opheldering vragen over de situatie. 'Hij had niet mogen spelen', aldus een statement van de club. 'Het was duidelijk dat hij niet fit genoeg was voor een wedstrijd.' Door de blessure mist De Vrij in elk geval het duel met Udinese van zondag. Lazio hoopt hem volgende week donderdag weer in te kunnen zetten voor het uitduel met Dnjepr Dnjepropetrovsk in de Europa League.

Ondanks de blessure van De Vrij moet Wesley Hoedt tegen Udinese waarschijnlijk weer genoegen nemen met een reserverol. Trainer Stefano Pioli geeft vermoedelijk de voorkeur aan Maurício en Santiago Gentiletti.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.