Hoedt luistert Lazio-debuut op met zege

Lazio is aangehaakt bij de top van de Serie A dankzij een 2-0 zege op Udinese. Wesley Hoedt maakte zijn debuut voor de Romeinen.

Hoedt profiteerde van de absentie van Stefan de Vrij, die verstek liet gaan vanwege een knieblessure. In de stromende regen maakte Hoedt een prima indruk bij Lazio, dat weinig te duchten had van de bezoekers uit het noord-oosten van Italië.

Het was niet Hoedt, maar een andere debutant die het verschil maakte voor Lazio. De van AC Milan gehuurde Alessandro Matri nam in de tweede helft namelijk beide doelpunten voor zijn rekening. Hij maakte de 1-0 in de 64ste minuut van dichtbij en strafte ruim tien minuten later defensief geklungel van Udinese af door opnieuw te scoren.

Door de zege heeft Lazio na drie duels zes punten, een punt minder dan AS Roma, Sassuolo, Torino, Chievo Verona en Palermo. Udinese heeft drie punten en bezet een plek onderin de middenmoot.