Kwakkelend Juventus haalt uit naar successupporters

Reacties

Juventus-trainer Massimiliano Allegri heeft de supporters na een slechte start verzocht om geduld te hebben met het nieuwe elftal.

Kwakkelend Juventus haalt uit naar successupporters

Van de Turijnse ploeg die vorig seizoen in eigen land ongenaakbaar was en de finale van de Champions League bereikte, lijkt weinig meer over. Voor het eerst sinds 1968 heeft Juventus namelijk geen van de eerste drie competitieduels gewonnen. Na nederlagen tegen Udinese (0-1) en AS Roma (2-1) bleef de Italiaanse kampioen zaterdag steken op 1-1 tegen Chievo.

'We moeten stoppen met praten over de spelers die we vorig seizoen hadden', reageerde Allegri ttegenover Sky Sport Italia, doelend op onder anderen Arturo Vidal, Carlos Tévez en Andrea Pirlo. 'Dit is een nieuw team en het kost tijd om op elkaar ingespeeld te raken. Ons doel blijft om in maart nog steeds mee te strijden om drie hoofdprijzen. Dat de Serie A winnen lastiger is geworden, is voor ons geen verrassing.'

Verdediger Leonardo Bonucci sloot zich op Twitter aan bij zijn trainer en haalde uit naar de successupporters van Juventus. 'Het is makkelijk om naar het stadion te komen en te applaudiseren als alles goed gaat. De échte fans klappen juist op moeilijke momenten en slepen de ploeg er zo doorheen. We moeten samen een eenheid vormen en in Juventus blijven geloven.'

Dinsdag wacht een volgende lastige wedstrijd voor Juventus, dat in de Champions League op bezoek gaat bij Manchester City. 'Dat is een belangrijk duel. Er staat veel druk op onze ploeg, dat moeten we in Manchester van ons afschudden', aldus Allegri.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.