Nog geen operatie voor De Vrij ondanks terugslag

Reacties

De fysieke toestand van Stefan de Vrij (23) blijft de Romeinse gemoederen bezighouden. Door een terugslag bij het herstel van zijn knieblessure kan de Lazio-verdediger een snelle rentree voorlopig uit zijn hoofd zetten, maar er wordt nog wel gewacht met een operatie.

Nog geen operatie voor De Vrij ondanks terugslag

Dinsdag kwam naar buiten dat een operatie mogelijk nodig zou zijn om de voormalige Feyenoorder definitief van zijn knieklachten te verlossen. Dat zou dan wel betekenen dat zijn rentree pas begin 2016 zou plaatsvinden.

Inmiddels heeft Lazio laten weten dat De Vrij inderdaad een terugslag heeft gehad, maar dat er voorlopig met conservatieve methoden wordt geprobeerd het herstelproces te bevorderen. Als die therapie niet aanslaat kan over een maand alsnog tot een operatie worden overgegaan.

De terugkeer van De Vrij, die hoopte komend weekend al te kunnen aansluiten bij de wedstrijdselectie, laat dus langer op zich wachten. Voorlopig zal de verdediger ook nog niet gaan meetrainen.

De Vrij liep zijn blessure vorige maand op bij het Nederlands elftal. In de thuisnederlaag tegen IJsland (0-1) liep hij tegen knieklachten aan en die fysieke malheur noopte hem in Turkije (3-0 verlies) het strijdtoneel na een helft te verlaten. Vervolgens was Lazio boos over zijn meespelen in die laatste wedstrijd. Dat zou de blessure verergerd hebben. Duidelijk is in ieder geval wel dat De Vrij, die vorig seizoen indruk maakte in Rome, voorlopig nog niet terug is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.