De Vrij en Braafheid bekeren verder met Lazio

Reacties

Lazio heeft zich dinsdagavond geplaatst voor de volgende ronde in het toernooi om de Italiaanse beker. In Rome was de ploeg van de Nederlanders Stefan de Vrij en Edson Braafheid te sterk voor Serie B-club Varese: 3-0.

De Vrij en Braafheid bekeren verder met Lazio

In tegenstelling tot de laatste drie duels in de Serie A slaagde Lazio er in het bekertoernooi wél in om te winnen. Na de nederlagen tegen Empoli (2-1) en Juventus (3-0) en het gelijkspel tegen Chievo (0-0) kwam Varese als geroepen.

Met De Vrij in de basis en Braafheid als invaller rekende Lazio eenvoudig af met de nummer negentien van de Serie B. Niet alleen de volgende ronde werd gehaald, maar de ploeg van trainer Stefano Pioli tankte ook vertrouwen voor het komende competitieduel met Parma.

In Stadio Olimpico had de thuisploeg genoeg aan een minuut om de wedstrijd in het slot te gooien. In de 25ste minuut opende Abdoulay Konko de score, terwijl Filip Djordjevic even later de marge al op twee zette. Het slotakkoord was voor Felipe Anderson, die vlak voor tijd de 3-0 voor zijn rekening nam. Lazio plaatst zich na de zege bij de laatste zestien van het toernooi om de Coppa Italia.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.