Mr. Cool: Ancelotti steelt show bij titelparade Real Madrid

Reacties

De kampioensploeg van Real Madrid wordt deze zondag bejubeld in de straten van de Spaanse hoofdstad. Carlo Ancelotti stal de show met zijn kenmerkende nonchalance.

Mr. Cool: Ancelotti steelt show bij titelparade Real Madrid
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Aan uitstraling heeft de bijna altijd kalme Italiaan aan de zijlijn geen gebrek. Ook op een kampioenswagen is de 64-jarige Italiaan op zijn plek, zo was al te zien bij het vieren van vorige successen. Ancelotti won bijvoorbeeld met Real al twee keer de Champions League. In het seizoen 2021/22 pakte hij zijn eerste landstitel in Spanje met De Koninklijke. Bij de huldiging toen werd een beroemde foto gemaakt met de coach, Vinícius Júnior, Eder Militão, David Alaba en Rodrygo die viral ging.

Zaterdagavond werd Ancelotti na de overwinning van zijn team bij Granada gevraagd of hij de titel opnieuw zou vieren met een sigaar en een goed glas drank. De Italiaan antwoordde dat dat zeker zou gaan gebeuren. Zondag vroeg in de middag dook het beeld op dat een knipoog vormde naar de foto van twee jaar geleden. Eduardo Camavinga had zich bij het gezelschap gevoegd, met een zonnebril, zoals het hoort in de nabijheid van Mr. Cool.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De beelden beloven wat voor een huldiging na het winnen van de volgende Champions League-titel. Real moet dan in de finale op 1 juni wel afrekenen met Borussia Dortmund.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.