De Nooijer na volgend seizoen opvolger Everse bij Dordt

Reacties

Jan Everse is ook volgend seizoen de eindverantwoordelijke bij FC Dordrecht. Daarna neemt huidig assistent Gérard de Nooijer het stokje van hem over.

De Nooijer na volgend seizoen opvolger Everse bij Dordt

'FC Dordrecht is een leuk clubje en die trainers zijn enorm enthousiast', vertelt Everse tegen VI, doelend op assistenten De Nooijer, Rody Hoegee en Rogier Molhoek. 'Wel moeten ze nog veel leren. In het trainersvak maak je veel fouten, die heb ik ook gemaakt. Misschien kan ik ze komend seizoen een paar stapjes vooruit helpen. Ik moet een soort mentor worden. Niet dat ik 24 uur per dag rondloop en me overal tegenaan bemoei, het gaat om de grote lijnen.'

Everse nam het in maart in principe tot het einde van het lopende seizoen over van de ontslagen Ernie Brandts, maar liet aan Voetbal International afgelopen weekend al weten een langer verblijf wel te zien zitten. Dinsdag maakte de club officieel bekend dat de Rotterdammer ook volgend jaar op de bank zit.

FC Dordrecht presenteerde ook direct de opvolger van Everse. De Nooijer, die vlak na het vertrek van Brandts al even interim-trainer was, neemt het vanaf het seizoen 2016/17 over. Hij begint komend seizoen aan de cursus Coach Betaald Voetbal. Ook Molhoek en Hoegee verbinden zich voor langere tijd aan de club.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.