'De koppen bij Heracles Almelo moeten weer fris worden'

Reacties

Heracles Almelo-trainer John Stegeman wil niet blijven hangen in negativisme na de 5-1 verliesbeurt tegen AZ van afgelopen zondag. De club uit Overijssel, die juist bezig was aan een opmars, had geen schijn van kans in Alkmaar.

'De koppen bij Heracles Almelo moeten weer fris worden'

'Richting NEC moeten de koppen weer schoon en fris worden. We hebben nog drie competitiewedstrijden en een bekerduel voor de winterstop aanbreekt. Alle mogelijkheden dus nog om een bijzonder jaar waardig af te sluiten', verwijst Stegeman naar het jaar waarin Heracles debuteerde in Europa.

Het duel tussen Heracles en NEC van vrijdag is niet onbelangrijk, aangezien beide clubs met vijftien punten in de onderkant van de middenmoot staan. De voorsprong op hekkensluiter Go Ahead Eagles bedraagt slechts vier punten.

Stegeman vindt dat Heracles zondag 'door de bodem zakte'. 'Toen het tegen AZ minder ging, waren we op een gegeven moment alleen nog maar met onszelf bezig. Juist dan moet je je als collectief gaan verzetten en elkaar helpen. Dat is altijd de grote kracht van Heracles Almelo geweest.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.