Van den Brom na AZ-show vooral blij voor Jahanbakhsh

Reacties

AZ-trainer John van den Brom genoot met volle teugen van de 5-1 overwinning op Heracles Almelo, maar was na afloop vooral blij voor Alireza Jahanbakhsh.

Van den Brom na AZ-show vooral blij voor Jahanbakhsh

Jahanbakhsh was gepasseerd, viel in en ramde in de slotminuten op prachtige wijze de 5-1 op het scorebord. 'Ali heeft donderdag (tegen Dundalk, red.) niet top gespeeld en vorige week ook niet. Er spelen bij hem wat privé-problemen', zei Van den Brom tegen FOX Sports.

'Wetende wat er in zijn hoofd speelt, heb ik het in overleg met hem op deze manier gedaan', legde Van den Brom de reserverol van de Iraans international uit. 'Als ik hem dan zo zie invallen en zo'n kanonskogel in de kruising zie schieten, vind ik dat heel mooi voor hem gezien zijn situatie.'

Van den Brom was ook zeer tevreden over de wisselwerking tussen targetman Wout Weghorst en schaduwspits Robert Mühren. 'Die wisselwerking was heel mooi om te zien. Wout is een rommelspits, hij was heel goed en constant aanspeelbaar. Rob is altijd geil om een goal te maken. Dat heeft hij weer laten zien.'

'Ik heb als trainer van de eerste tot laatste minuut genoten van mijn jongens. We hebben het fantastisch gedaan. Het is lang geleden dat we zo goed gevoetbald hebben', sloot de coach van de nummer vier van de Eredivisie af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.