De Boer tevreden na eerste oefenwedstrijd van de dag

Reacties

Ajax heeft zaterdag eenvoudig afgerekend met SV Hönnepel: 6-0. Trainer Frank de Boer blikte content terug op de eerste wedstrijd van de dag.

De Boer tevreden na eerste oefenwedstrijd van de dag

'Ik heb mooie dingen gezien vandaag', reageerde De Boer op de clubwebsite. 'De eerste twee goals vielen zoals ik het graag zie. Misschien hadden we nog wat verder uit kunnen lopen. Ook de spelers van Jong Ajax deden het goed. We zien ze niet heel vaak in actie, dus hier moeten ze zich laten zien, en dat hebben ze vandaag goed gedaan.'

Thulani Serero opende in de 39ste minuut de score tegen de Duitsers, waarna Kolbeinn Sigthórsson de score opvoerde naar 3-0. Na een uur werden alle veldspelers gewisseld, maar ook de invallers lieten zich gelden. Dankzij twee treffers van Anwar El Ghazi en één van Danny Bakker werd het 6-0.

Zaterdagmiddag speelt Ajax ook een oefenwedstrijd tegen Aalborg BK. De Boer stelt dan elf andere basisspelers op, die na een uur worden afgelost door de invallers van het duel met Hönnepel. Zo hebben bijna drie complete elftallen een uur wedstrijd in de benen.

Volg het WK in Brazilië met VI Premium. Nu de eerste twee maanden met 50% korting.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.