De Boer slaat peperdure dubbelslag op transfermarkt

Reacties

Internazionale heeft vrijdag bijzonder goede zaken gedaan op de transfermarkt. De Italiaanse topclub haalde Gabriel Barbosa én João Mario (foto) binnen.

De Boer slaat peperdure dubbelslag op transfermarkt

De twee transfers kosten Inter in totaal zo'n 75 miljoen euro. João Mario, als dynamische middenvelder een van de uitblinkers bij EK-winnaar Portugal in Frankrijk, komt voor 45 miljoen over van Sporting Lissabon. Het Braziliaanse wonderkind Gabriel Barbosa, beter bekend als Gabigol, kost zo'n dertig miljoen en verlaat het Braziliaanse Santos voor een avontuur in Milaan.

Gabigol en João Mario zijn inmiddels in Milaan om de laatste formaliteiten af te ronden, bevestigt Inter via de officiële kanalen. Trainer Frank de Boer wil met vleugelspitsen gaan spelen bij Inter en heeft met Barbosa en de al eerder aangetrokken Antonio Candreva volop opties op de flanken. Zeker omdat Éder, Jonathan Biabiany en Ivan Perisic daar ook prima uit de voeten kunnen.

Inter hoopt voor het verstrijken van de transferdeadline ook nog de nodige spelers te verkopen. Onder anderen Caner Erkin en Biabiany zouden mogen vertrekken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.