Conte maakt einde aan speculaties: 'Diego Costa is gelukkig'

Reacties

Manager Antonio Conte genoot van het spel van Diego Costa tegen Hull City (2-0). De spits keerde na een periode vol speculaties terug in de basis en was direct goud waard door het openingsdoelpunt voor zijn rekening te nemen.

Conte maakt einde aan speculaties: 'Diego Costa is gelukkig'

Diego Costa zou bij Chelsea ruzie hebben gemaakt met de fysiotherapeut en Conte omdat de club hem niet naar China liet gaan, waar de spits een zeer lucratief contract kon tekenen. Althans, dat is wat de Engelse media massaal meldden. Chelsea zelf hield het al die tijd bij rugklachten. Tegen Hull City gebaarde Diego Costa na zijn treffer dat iedereen maar eens moet stoppen met praten.

'Ik ben altijd eerlijk geweest over deze situatie. Ik ben ontzettend blij voor Diego Costa en hoop dat de speculaties nu ophouden. Hij speelde en deed dat erg goed. Ik was heel blij met zijn manier van juichen. Diego Costa is gelukkig bij Chelsea en blijft heel graag bij deze club. Maar het belangrijkste was dat hij vandaag scoorde', zei Conte na afloop.

Chelsea maakte tegen Hull City geen al te beste indruk, maar door de zege staan The Blues nu wel acht punten los van nummer twee Arsenal. 'Het was een zeer moeilijke wedstrijd voor ons. Hull City speelde zeer, zeer goed en maakte het ons enorm lastig. We zijn nu in het tweede deel van het seizoen beland en elke wedstrijd is zwaar, dat zag je ook wel aan de concurrenten dit weekend', verwees Conte naar het feit dat behalve Chelsea en Arsenal alle clubs uit de topzes punten verspeelden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.