Conte sluit Diego Costa weer in zijn armen na 'rugpijn'

Reacties

De kou tussen Antonio Conte en Diego Costa is uit de lucht. De manager van Chelsea heeft de Spaanse spits weer opgenomen in zijn selectie voor het duel met Hull City van zondag.

Conte sluit Diego Costa weer in zijn armen na 'rugpijn'

'Hij is beschikbaar voor de wedstrijd. Hij heeft de training dinsdag hervat, heeft geen last meer van zijn rug en is dus inzetbaar voor ons', zei Conte vrijdagmiddag.

Vorige week ontstond grote ophef nadat Conte de spits buiten zijn selectie had gelaten voor het duel met Leicester City. Officieel had Costa last van zijn rug, maar Engelse media meldden dat hij het aan de stok had gekregen met Conte omdat die hem niet naar China wilde laten vertrekken.

Conte lijkt die lezing nu alsnog te bevestigen. 'Ik heb het idee dat hij hier wil blijven. Hij wil voor ons spelen. Hij moet zelf zijn beslissingen nemen, maar hij wil nu in elk geval voor ons spelen', zei de Italiaan vrijdag namelijk.

Het duel Chelsea - Hull begint zondag om 17.30 uur. The Blues hebben een voorsprong van zeven punten op achtervolger Tottenham Hotspur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.