Cavani verlaat mogelijk toernooi om Copa América

Reacties

Het is nog onzeker of Edinson Cavani (28) nog in actie zal komen tijdens het toernooi om de Copa América. De aanvaller van Paris Saint-Germain keert mogelijk huiswaarts omdat zijn vader betrokken is geweest bij een ongeval met dodelijke afloop.

Cavani verlaat mogelijk toernooi om Copa América

Aangezien de vader van de PSG-spits na het ongeval is gearresteerd, stellen Uruguayaanse media dat de ontwikkelingen in die zaak de aanwezigheid van Cavani in Chili zullen bepalen. Daar neemt Uruguay het in de nacht van woensdag op donderdag (01.30 uur Nederlandse tijd) op tegen het gastland in de eerste kwartfinale.

De afwezigheid van Cavani zou een volgende domper zijn voor de Uruguayanen, die sterspeler Luis Suarez ook al missen door een schorsing. De aanvaller van Barcelona moet nog altijd toekijken als gevolg van het bijtincident tijdens het voorbije WK.

Ook bij het thuisland was er in de afgelopen week ophef. Middenvelder Arturo Vidal raakte eveneens betrokken bij een ongeval en naderhand bleek dat hij te veel gedronken had. De middenvelder van Juventus mocht wel bij de selectie blijven en zal ook in actie komen tegen de titelverdediger.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.