Cardiff City praat met Feyenoord over transfer Immers

Reacties

Lex Immers maakt veel indruk als huurspeler bij Cardiff City. De club uit Wales wil hem dolgraag behouden en is daarover in gesprek met Feyenoord.

Cardiff City praat met Feyenoord over transfer Immers

In het Engelse Championship is Immers bij Cardiff een van de twee spitsen in een 4-4-2-formatie. In die rol is hij bepalend voor de Bluebirds, waarvoor hij in twaalf duels reeds vijf keer scoorde. Bovendien gaf de 29-jarige Hagenees ook nog een assist.

Manager Russell Slade toont zich tegenover Wales Online bijzonder enthousiast over Immers. 'Lex doet het geweldig. Hij is een échte professional, die veel energie in zijn wedstrijden stopt en op cruciale momenten doelpunten maakt. Hij wil hier graag blijven en wij gaan proberen dat in de zomer te realiseren.'

De gesprekken tussen Cardiff, Feyenoord en de zaakwaarnemer van Immers zijn reeds gestart, bevestigt Slade. 'Alle partijen praten op dit moment met elkaar over een mogelijke transfer. Het zou perfect zijn als Lex hier kan blijven.'

Cardiff is met Immers nog volop in de strijd voor een play-offticket om promotie naar de Premier League. In de resterende vijf duels moeten de Welshmen vijf punten inlopen op Sheffield Wednesday. Om 16.00 uur neemt Cardiff het op tegen het Queens Park Rangers van manager Jerrel Hasselbaink.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.