Immers maakt indruk: 'Slim en ziet de ruimtes heel goed'

Reacties

Cardiff City-middenvelder Stuart O'Keefe is blij met ploeggenoot Lex Immers. De huurling van Feyenoord maakte in het duel met Bristol City zaterdag (0-2) alweer zijn derde doelpunt in zes optredens voor The Bluebirds.

Immers maakt indruk: 'Slim en ziet de ruimtes heel goed'

Immers verruilde Feyenoord in januari voor Cardiff, aangezien hij in Rotterdam onder Giovanni van Bronckhorst nauwelijks aan spelen toekwam. Bij Cardiff heeft de Hagenaar zich in korte tijd onmisbaar gemaakt. 'Hij is onder zware omstandigheden binnengekomen, maar hij heeft het zeer goed gedaan', zegt O'Keefe tegen de BBC.

'Lex is een slimme speler. Hij ziet de ruimtes heel goed en werkt hard voor het team. Hij is een waardevolle toevoeging voor ons', aldus O'Keefe, die zelf voor het andere doelpunt tegen Bristol tekende.

Cardiff kan dinsdagavond tegen Leeds United (aftrap 20.45 uur) voor het eerst sinds januari 2013 een derde competitiezege op rij boeken. De club uit Wales staat momenteel zevende, met evenveel punten als nummer zes Sheffield Wednesday. De nummers drie tot en met zes in het Championship spelen play-offs voor promotie naar de Premier League.

De 29-jarige Immers, die een optie tot koop in zijn contract heeft staan, gaf eerder al aan te hopen op een langer verblijf bij Cardiff. Zijn verbintenis bij Feyenoord loopt tot 2017.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.