Bittere pil voor Totti op verjaardag

Reacties

Hoewel Carpi zaterdagavond met 5-1 werd verslagen, heeft Francesco Totti letterlijk en figuurlijk een slecht gevoel overgehouden aan het duel. Het vandaag 39 jaar oud geworden AS Roma-boegbeeld staat waarschijnlijk twee maanden aan de kant met een blessure, terwijl er meer spelers van de Romeinen niet okselfris uit het duel kwamen.

Bittere pil voor Totti op verjaardag

Totti stond vorige week nog in de schijnwerpers vanwege zijn driehonderdste doelpunt voor AS Roma, maar nummer 301 zal even op zich laten wachten. De routinier kwam halverwege het duel met Carpi als invaller binnen de lijnen. Hoewel hij met een assist Mohamed Salah nog in staat stelde de 4-1 te maken, bleef zijn deel slechts beperkt tot negen minuten.

De bovenbeenblessure die Totti de strijd deed staken, houdt hem volgens de Romeinse kranten twee maanden aan de kant. De ervaren Italiaan blijft daardoor nog even staan op het ene Serie A-doelpunt dat hij dit seizoen in drie duels (159 minuten) maakte.

Totti was al ingevallen voor Edin Dzeko, die knieklachten overhield aan het duel. Seydou Keita is een twijfelgeval voor het uitduel van dinsdag met BATE Borisov in de Champions League vanwege tegen Carpi opgelopen bovenbeenklachten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.