Bekritiseerde Jol wil verder bij Fulham: 'Ik ben een vechter'

Fulham-manager Martin Jol wil de handdoek niet zelf in de ring gooien, maar begrijpt dat de clubleiding zijn lot in handen heeft.

Bekritiseerde Jol wil verder bij Fulham: 'Ik ben een vechter'

Fulham ging zaterdagmiddag met 3-0 onderuit bij West Ham United, wat de druk op Jol verder opvoerde. The Cottagers verloren hun laatste zes wedstrijden en staan op de achttiende plaats in de Premier League, wat aan het einde van het seizoen degradatie zou betekenen.

Tegenover Sky Sports reageerde Jol op een mogelijk ontslag. 'Dat ligt natuurlijk niet in mijn handen. Ik ben een vechter en hopelijk slaat die mentaliteit over op de spelers. Deze nederlaag is een harde klap, maar je moet nog steeds mentaal sterk zijn en vechten.'

Vermoord
Door een individuele fout van Scott Parker kon West Ham vlak na rust de leiding nemen. Voor Jol was dat een grote domper. 'Dat eerste doelpunt vermoordde ons. Tot die tijd gingen we goed om met de tactiek van West Ham, maar we konden dat niet uitdrukken in de score.'

Het schema van Fulham biedt weinig hoop op verbetering. Volgende week ontvangt het namelijk Tottenham Hotspur in een nieuwe derby. Daarna staan wedstrijden tegen Aston Villa (thuis), Everton (uit) en Manchester City (thuis) op het programma.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen