Jol verliest weer met Fulham: 'Dit is verschrikkelijk'

Het voor Fulham belangrijke thuisduel met Swansea City liep uit op een deceptie, want de formatie van Martin Jol ging met 2-1 onderuit. De geplaagde manager erkent dat zijn ploeg de wedstrijd tegen Swansea niet had mogen verliezen.

'Het was duidelijk dat we vandaag punten hadden moeten pakken. We hebben in de competitie nu vier keer achter elkaar verloren en dat is verschrikkelijk. We hebben overwinningen en punten erg hard nodig', aldus Jol, die met Fulham op de achttiende plaats staat in de Premier League.

Volgens Jol brak het gebrek aan scorend vermogen zijn elftal op tegen Swansea. 'We hadden met een 2-0 voorsprong de rust in moeten gaan. In plaats daarvan bleef het 0-0 en kwamen we na rust op onnodige wijze op 0-1 achter. Als je zelf niet scoort en de openingstreffer op zo'n manier (eigen doelpunt Aaron Hughes, red.) weggeeft, maak je het jezelf heel lastig.'

Door de nederlaag neemt de druk op Jol verder toe. Volgens de manager zou Fulham echter niets opschieten met zijn vertrek. 'Dit is natuurlijk geen fijne periode voor mij, maar het gaat niet om mij, maar om het team.' Jol denkt dat hij de resultaten van The Whites kan doen keren. 'Er zijn geen problemen in de kleedkamer. Het verschil tussen succes en falen is bovendien flinterdun.'