Beelden Sport1: Real klaar voor Clásico, Simeone voorzichtig

Reacties

In samenwerking met Sport1 brengt VI.nl regelmatig beelden van de buitenlandse topcompetities. Bekijk ditmaal hoe Real Madrid het competitieduel voor de Clásico van volgende week zondag tegen Barcelona nipt won. Cristiano Ronaldo zorgde voor een 1-0 zege bij Málaga.

Beelden Sport1: Real klaar voor Clásico, Simeone voorzichtig

Bekijk hier de samenvatting.

Trainer Carlo Ancelotti was blij met het resultaat. 'Het was niet spectaculair, maar Málaga zette ons ook steeds onder druk. Je kunt nu eenmaal niet altijd met 2-0 of 3-0 winnen. De jongens hebben hard gewerkt. Ik ben blij met het resultaat. We zijn klaar voor Barcelona', keek de Italiaan alvast vooruit naar de kraker. Als Barcelona zondag Osasuna verslaat is het verschil bij aanvang van het duel in Madrid vier punten.

Of Karim Benzema (foto) dan van de partij zal zijn is nog de vraag. Hij kampt met een dijbeenblessure, na een botsing met Ronaldo. Daardoor moest de Franse spits het strijdperk zaterdag al na ruim een half uur verlaten.

Atlético
In navolging van Real won ook stadgenoot Atlético later op de avond nipt. Bij Espanyol werd het 1-0. Voor de ploeg van Diego Simeone was Diego Costa met zijn 22ste goal het goudhaantje. Ondanks de achterstand van slechts drie punten op de koploper wil de Argentijnse coach niets van gepraat over de titel weten.

'Ik heb het al meerdere keren gezegd. Maar wij gaan pas aan een kampioenschap denken als we er vijf wedstrijden voor het einde nog zo goed bij staan. De zege was nu niet gemakkelijk, maar door de werklust en het professionalisme van mijn spelers hebben we de punten gepakt. We staan er nog goed voor in de competitie en zitten bij de laatste acht in de Champions League. Dat is prima.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.