Bayern München verlengt contracten Lahm en Müller

Reacties

Bayern München heeft vlak voor de start van het WK de contracten van Philipp Lahm en Thomas Müller opengebroken. Dat maakte de Duitse topclub woensdagochtend bekend.

Bayern München verlengt contracten Lahm en Müller

Aanvoerder Lahm heeft zijn verbintenis verlengd tot de zomer van 2018. De verdediger annex middenvelder had een doorlopend contract tot medio 2016.

Ook Müller zet zijn actieve loopbaan voort in München. De Duitse middenvelder had een contract tot de zomer van 2017, maar verlengde dat met twee seizoenen.

Daarmee maakt Der Rekordmeister direct een einde aan de speculaties rondom de 24-jarige Müller. De aanvallende middenvelder zou in de belangstelling staan van Manchester United, dat na de zomer onder leiding staat van Louis van Gaal.

De clubleiding is zeer te spreken met het langer vastleggen van het ervaren duo. 'We zijn erg blij met dit nieuws. Thomas en Philipp zijn de club altijd trouw gebleven', aldus voorzitter Karl-Heinz Rummenigge. 'Nu hopen we dat ze goed gaan presteren tijdens het WK.'

Ook Müller is tevreden met zijn nieuwe contract. 'Ik ben blij dat we er vlak voor het WK zijn uitgekomen', aldus de veelzijdige middenvelder. 'De clubleiding heeft mij laten inzien dat ik bij Bayern München op de juiste plaats ben en dat ik belangrijk kan zijn.'

Beide spelers zijn op dit moment in Brazilië, waar zij zich opmaken voor het WK. Voor Duitsland begint het toernooi in Brazilië maandag tegen Portugal. De Duitsers zitten in de groep met Ghana, de Verenigde Staten en Portugal.

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.