Aanklager laat het bij berisping voor Arias

Reacties

De aanklager betaald voetbal ziet af van nader onderzoek naar het incident met Santiago Arias in het duel tussen PSV en Willem II afgelopen zaterdag (2-0). Hij laat het bij een berisping.

Aanklager laat het bij berisping voor Arias

Arias is naar aanleiding van zijn rode kaart (hij kreeg in de 57ste minuut van de wedstrijd tegen Willem II zijn tweede gele kaart voor een overtreding op Guus Joppen) voor een duel geschorst. De Colombiaan mist daardoor het treffen met Roda JC Kerkrade komende zaterdag. Daarnaast heeft PSV de rechtsback een alternatieve straf opgelegd, zo maakte de club bekend. Arias wordt door PSV twee keer extra ingezet bij maatschappelijke projecten van de club.

Na zijn rode kaart botvierde Arias zijn frustraties op een ruit in de catacomben van het Philips Stadion. 'Een emotionele reactie, die we uiteraard niet zomaar kunnen laten lopen', zei algemeen directeur Toon Gerbrands daarover tegen Voetbal International. 'Hij heeft zijn spijt betuigd', liet Gerbrands weten. De 24-jarige Arias heeft de kosten van het vervangen van de ruit zelf vergoed.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.