Arias biedt excuses aan na intikken ruit bij PSV

Reacties

Santiago Arias baalt enorm van het gedrag dat hij liet zien na zijn rode kaart tegen Willem II van afgelopen weekend. De rechtsback van PSV tikte in de catacomben van het Philips Stadion een ruitje in uit pure frustratie.

Arias biedt excuses aan na intikken ruit bij PSV

Arias kreeg al in de 57ste minuut zijn tweede gele kaart en verliet kokend van woede het veld. Dat resulteerde in een klap op een ruit in de catacomben, waarbij het glas barstte en menigeen direct moest denken aan het moment waarop ex-PSV'er Erik Pieters een paar jaar geleden ongeveer hetzelfde deed en zijn arm daarbij ernstig blesseerde.

'Ik was boos, opgewonden en dacht niet na', reageert Arias tegenover het Algemeen Dagblad. 'Mijn reactie was fout en ik accepteer dat ik hiervoor moet boeten.' De Colombiaan moet in ieder geval de kosten voor een nieuwe glasplaat betalen. Over verdere sancties buigt PSV, dat de actie direct afkeurde, zich vandaag nog.

Hoewel het nog 0-0 stond op het moment van de rode kaart van Arias, wist PSV de wedstrijd tegen Willem II toch nog te winnen. Met een man minder werd het 2-0 door doelpunten van Marco van Ginkel en Luuk de Jong.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.