Spanje

Almería - Sevilla

Almería heeft in de rust met 0-1 voor gestaan in de wedstrijd tegen Sevilla. In de tweede helft kwam Sevilla nog terug. De wedstrijd eindigde in 2-2. In de 38ste minuut nam Almería de leiding via Adri Embarba, met een assist van Jonathan Viera. Met nog negen minuten te spelen maakte Dodi Lukébakio gelijk voor Sevilla, op aangeven van Isaac Romero. De 2-1 voorsprong werd vlak voor tijd gemaakt toen Lucas Ocampos het doel vond voor Sevilla, met een assist van Romero. Maar Almería had nog tijd om gelijk te maken. Marko Milovanovic scoorde in de 95ste minuut, op aangeven van Sergio Arribas. Almería heeft in de laatste vijf wedstrijden vier keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Sevilla twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Almería staat laatste met 10 punten. Sevilla is de nummer 14 met 28 punten. Sevilla speelt de eerstvolgende wedstrijd op zondag 17 maart om 14.00 uur thuis tegen Celta Vigo in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.