Engeland

Plymouth Argyle - Leeds United

Gedurende de officiële speeltijd in de FA Cup 4th Round Replays in het duel tussen thuisploeg Plymouth Argyle en bezoekende ploeg Leeds United is het duel gelijk opgegaan, maar in de extra tijd is het Leeds die erin slaagt om het verschil te maken en het duel winnend af te sluiten met 4-1. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 66ste minuut tot Wilfried Gnonto scoorde, met een assist van Glen Kamara, en zo Leeds United op voorsprong bracht. Brendan Galloway maakte gelijk namens Plymouth Argyle na een assist van Ashley Phillips, in de 78ste minuut. De 2-1 voorsprong werd vlak voor tijd gemaakt toen Crysencio Summerville het doel vond voor Leeds United, op aangeven van Georginio Rutter. Leeds United 3-1 kwam toen Rutter scoorde, op aangeven van Summerville, in de 111ste minuut. In de laatste minuten van de wedstrijd scoorde Leeds United nog een keer en bracht de stand op 1-4. De wedstrijd stond gelijk tot de tweede helft, waarin Leeds United het beslissende doel scoorde. Crysencio Summerville werd in de 93e minuut in het veld gebracht en scoorde één goal voor Leeds United.