Wereld

Borussia Dortmund - Standard Luik

Dortmund en Standard Liège hebben dinsdag de punten gedeeld in de Club Friendlies Club Friendlies 1. Het duel eindigde in 3-3. De thuisploeg startte goed en nam na 15 minuten de leiding via Thomas Meunier, met een assist van Donyell Malen. Wilfried Kanga bracht in de 36ste minuut Standard Liège op gelijke hoogte, op aangeven van Isaac Price. Met nog bijna een half uur te gaan bracht Kanga Standard Liège op voorsprong na een assist van Moussa Djenepo. Antonios Papadopoulos maakte in de 70ste minuut gelijk namens Dortmund. Stipe Perica bracht Standard Liège op voorsprong in de 77ste minuut. De gelijkmaker voor Dortmund werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Samuel Bamba. Donyell Malen bij Dortmund in de 59ste minuut gewisseld.