Barcelona - América

2 - 3
América
América

De wedstrijd tussen Barcelona en América in het Cotton Bowl is alle kanten op gegaan in de Club Friendlies Club Friendlies 1. De thuisploeg Barcelona had tot de rust een voorsprong van 2-1 maar na de pauze heeft América een achterstand omgedraaid in een 3-2 overwinning. De thuisploeg startte goed en nam in de 6de minuut de leiding na een doelpunt van Lamine Yamal. América maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Julián Quiñones scoorde, op aangeven van Álex Zendejas, in de 12de minuut. Marc Guiu bracht Barcelona na bijna een half uur op voorsprong, met een assist van Héctor Fort. Direct na de rust scoorde Quiñones voor een tweede keer en maakte gelijk namens América. Met nog acht minuten te spelen maakte Henry Martín het beslissende doelpunt voor América, op aangeven van Diego Valdés. Martín voltooide zo de comeback van América. In de laatste vijf wedstrijden heeft Barcelona drie overwinningen behaald en twee keer verloren. Frenkie de Jong bij Barcelona in de 45ste minuut gewisseld.