Spanje

Barcelona - Almería

Barcelona heeft woensdag drie keer gescoord in de thuiswedstrijd tegen Almería in de Primera División. De wedstrijd eindigde in 3-2. Barcelona nam de leiding in de 33ste minuut via Raphael Dias Belloli. Leonardo Micali Carrilho Baptistão bracht in de 41ste minuut Almería op gelijke hoogte, met een assist van Sergio Arribas. Met nog bijna een half uur te gaan bracht Sergi Roberto Barcelona op voorsprong na een assist van Dias Belloli. Edgar González maakte gelijk namens Almería in de 71ste minuut. Met nog zeven minuten op de klok maakte Roberto zijn tweede doelpunt, met een assist van Robert Lewandowski. In de laatste vijf wedstrijden heeft Barcelona twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Almería twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft. Dit was de negende overwinning met één doelpunt verschil van Barcelona dit seizoen. Barcelona heeft 38 punten en staat op de derde positie, terwijl Almería met 5 punten de twintigste plek inneemt. Op donderdag 4 januari om 21.30 uur speelt Barcelona bij Las Palmas in het Estadio de Gran Canaria.