Portugal

Benfica - FC Porto

Eén goede reeks werd voortgezet en een ander eindigde, met het verlies van Benfica tegen Porto in de Primeira Liga. Benfica won voor de zesde keer op rij, Porto heeft voor het eerst verloren na zes overwinningen: 1-0. Porto eindigde de wedstrijd met 10 spelers nadat één speler van het team van het veld werd gestuurd. Een rode kaart in de 19de minuut voor Fábio Rafael Rodrigues Cardoso zorgde ervoor dat Porto al vroeg in de wedstrijd verder moest met tien man. Ángel Di María van Benfica maakte in de 68ste minuut het enige doelpunt van de wedstrijd: 1-0. Met deze zege heeft Benfica nu zes overwinningen achter elkaar geboekt en de ploeg is al zes duels ongeslagen. In de laatste vijf wedstrijden heeft Benfica vijf overwinningen behaald, terwijl Porto drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de derde overwinning met één doelpunt verschil van Benfica dit seizoen. De volgende wedstrijd voor Benfica is uit tegen Estoril. De teams staan op zaterdag 7 oktober om 21.30 uur tegenover elkaar. Porto neemt het zondag 8 oktober om 19.00 uur thuis op tegen Portimonense.