Duitsland

VfL Wolfsburg - Union Berlin

Wolfsburg heeft zaterdag de thuiswedstrijd tegen Union Berlin met 2-1 gewonnen. Union Berlin slaagde er in de tweede helft niet in om terug te vechten en kwam niet tot scoren, waardoor Wolfsburg de wedstrijd in de Bundesliga won. Al vroeg in de wedstrijd kwam Wolfsburg op voorsprong, toen Jonas Wind scoorde na 12 minuten, op aangeven van Lovro Majer. Robin Gosens maakte gelijk na bijna een half uur, met een assist van Aïssa Laïdouni. Joakim Mæhle bracht Wolfsburg na een half uur op voorsprong. De tweede helft verliep doelpuntloos, waardoor de wedstrijd eindigde op met een 2-1 overwinning voor Wolfsburg. Dit was de tweede overwinning met één doelpunt verschil van Wolfsburg dit seizoen. In de huidige stand heeft Wolfsburg 9 punten en staat op de zesde plaats, terwijl Union Berlin met 6 punten op de achtste positie staat. In de volgende wedstrijd, op zaterdag 23 september om 15.30 uur, speelt Wolfsburg bij Dortmund. Union Berlin speelt dan thuis tegen Hoffenheim in het Stadion An der Alten Försterei.