Jong PSV - De Graafschap

De Graafschap heeft Jong PSV met 1-3 verslagen in de Eerste Divisie op vrijdag. Er werd een vroege voorsprong genomen door Jong PSV na een doelpunt van Tai Abed in de 18de minuut, op aangeven van Mylian Jiménez. Philip Brittijn maakte gelijk na bijna een half uur, met een assist van Basar Önal. Direct na de rust bracht David Flakus Bosilj De Graafschap op voorsprong. Met nog zeven minuten op de klok voerde Ezra van der Heiden de score verder op voor De Graafschap. De Graafschap draaide daarmee de rollen om, dat bracht de uiteindelijke score op 3-1. In de laatste vijf wedstrijden heeft Jong PSV drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl De Graafschap twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. In de volgende wedstrijd, op maandag 18 september om 20.00 uur, speelt Jong PSV bij Groningen. De Graafschap speelt dan thuis tegen Helmond Sport op Stadion De Vijverberg.