Helmond Sport - TOP Oss

1 - 1
Expected goals1 - 0.2

Thuisploeg Helmond Sport en TOP Oss hebben vrijdag beiden één punt overgehouden aan het duel in de Eerste Divisie: 1-1. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 55ste minuut tot Michael Chacón scoorde en zo Helmond Sport op voorsprong bracht. De gelijkmaker voor TOP Oss werd in de 90ste minuut gemaakt door Delano Ladan, op aangeven van Arthur Allemeersch. In de laatste vijf wedstrijden heeft Helmond Sport twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl TOP Oss één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. De Graafschap is de volgende tegenstander voor Helmond Sport in de uitwedstrijd. TOP Oss speelt een thuiswedstrijd tegen Dordrecht in het Frans Heesen Stadion. Beide wedstrijden worden op maandag 18 september om 20.00 uur gespeeld.