FC Dordrecht - Jong FC Utrecht

Dordrecht is in de eerste helft op een 2-0 achterstand gekomen tegen Jong FC Utrecht in de Eerste Divisie, maar in de tweede helft kwam Dordrecht goed terug. Uiteindelijk werden de punten gedeeld en eindigde het duel in 3-3. Jong FC Utrecht nam de leiding in de 27ste minuut via Adrian Blake, met een assist van Nazjir Held. Mees Rijks bracht in de 39ste minuut Jong FC Utrecht op 2-0. Blake scoorde nog een keer in de 54ste minuut. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Shiloh 't Zand namens Dordrecht. De thuisploeg deed de tegenstander nogmaals pijn in de 62ste minuut van de wedstrijd toen 't Zand weer scoorde, op aangeven van Tim Receveur. De gelijkmaker voor Dordrecht werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Malhory Noc, met een assist van Mathis Suray. In de laatste vijf wedstrijden heeft Dordrecht één overwinning behaald, drie keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Jong FC Utrecht twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was het derde gelijkspel van Dordrecht dit seizoen. Dordrecht speelt in de volgende wedstrijd uit tegen TOP Oss in het Frans Heesen Stadion, Jong FC Utrecht treft FC Emmen in de uitwedstrijd in De Oude Meerdijk. Beide wedstrijden worden gespeeld op maandag 18 september om 20.00 uur.