Frankrijk

Troyes - Lille

Troyes en Lille hebben zaterdag de punten gedeeld in de Ligue 1. Het duel eindigde in 1-1. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Bafodé Diakité zich gelden toen hij scoorde, op aangeven van Jonathan Bamba, en Lille op voorsprong bracht. Marcos Paulo Mesquita Lopes maakte gelijk voor Troyes in de 72ste minuut met een assist van Thierno Baldé. Dit bracht de uiteindelijke score op 1-1. In de laatste vijf wedstrijden heeft Troyes twee keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Lille twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het twaalfde gelijkspel van Troyes dit seizoen. Dit betekent dat Troyes op de negentiende plaats eindigde en Lille op de vijfde aan het einde van het seizoen.