Frankrijk

FC Nantes - Angers

Nantes heeft de thuiswedstrijd tegen Angers SCO in de Ligue 1 met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van de wedstrijd viel in de eerste helft en werd gemaakt door Ganago. De thuisploeg startte goed en nam na 16 minuten de leiding via Ignatius Ganago, met een assist van Ludovic Blas. In de laatste vijf wedstrijden heeft Nantes één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Angers SCO één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was de derde overwinning met één doelpunt verschil van Nantes dit seizoen. De nederlaag was ook voor Angers SCO de veertiende nederlaag met één doelpunt verschil. Het resultaat in de finale houdt in dat Nantes eindigde in een zestiende stand op de ranglijst en Angers SCO kwam op een twintigste plaats. Angers SCO is gedegradeerd.