Frankrijk

AS Monaco - Toulouse

Toulouse heeft de uitwedstrijd tegen Monaco zaterdag gewonnen. Het duel in de Ligue 1 eindigde in 1-2. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 70ste minuut tot Zakaria Aboukhlal scoorde en zo Toulouse op voorsprong bracht. Wissam Ben Yedder maakte gelijk voor Monaco in de 78ste minuut. Het beslissende doelpunt voor Toulouse werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Rhys Healey, op aangeven van Rafael Rogerio da Silva. Monaco heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Toulouse één overwinning en vier keer gelijkgespeeld heeft. Dit was de vierde nederlaag met één doelpunt verschil van Monaco dit seizoen. Dit was ook de zesde overwinning van Toulouse met één doelpunt verschil. Branco van den Boomen werd in de 60e minuut in het veld gebracht voor Toulouse. Nu de eindstand bekend is eindigt Monaco op de zesde plaats en Toulouse op de dertiende plaats.