Frankrijk

Toulouse - AJ Auxerre

Toulouse en Auxerre hebben de punten gedeeld in de wedstrijd tussen beide teams in de Ligue 1. De eindstand was 1-1. Auxerre kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Rayan Raveloson scoorde na 24 minuten. Zakaria Aboukhlal bracht in de 44ste minuut Toulouse op gelijke hoogte, op aangeven van Rafael Rogerio da Silva. De teams waren niet in staat om te scoren in de tweede helft, waardoor de wedstrijd eindigde 1-1. Het was de vijfde wedstrijd zonder overwinning op rij voor Toulouse. Toulouse heeft in de laatste vijf wedstrijden vier keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Auxerre twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft. Dit was het negende gelijkspel van Toulouse dit seizoen. Stijn Spierings kreeg één gele kaartwerd uit de wedstrijd gewisseld in de 74e minuut voor Toulouse. Branco van den Boomen (Toulouse) speelden de hele wedstrijd. Met nog één ronde voor de boeg staat Toulouse op de dertiende plaats op de ranglijst terwijl Auxerre de zestiende plaats inneemt. Monaco is de volgende tegenstander voor Toulouse in de uitwedstrijd. Auxerre speelt een thuiswedstrijd tegen Lens in het Stade de l'Abbé Deschamps. Beide wedstrijden worden op zaterdag 3 juni om 21.00 uur gespeeld.