Turkije

Fenerbahçe - Antalyaspor

Fenerbahçe heeft de thuiswedstrijd tegen Antalyaspor in de Süper Lig dinsdag met 2-0 gewonnen dankzij doelpunten van Valencia en Miha Zajc. Fenerbahçe kwam in de 2de minuut op voorsprong door een doelpunt van Valencia. Valencia opende na slechts twee minuten de score voor de thuisploeg uit een voorzet van Arda Güler. Het duurde een tijdje voor een van beide teams weer scoorde. De uiteindelijke 2-0 voor Fenerbahçe werd gemaakt door Zajc, op aangeven van Ferdi Kadioglu. In de laatste vijf wedstrijden heeft Fenerbahçe vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Antalyaspor één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Fenerbahçe staat nu op de tweede plaats met 77 punten, terwijl Antalyaspor op de veertiende positie staat met 38 punten.