Engeland

Wrexham - Sheffield United

Wrexham had bij de rust een 1-0 achterstand tegen Sheffield United in de wedstrijd in de FA Cup gehad, maar in de tweede helft kwam Wrexham goed terug en slaagde erin om de gelijkmaker te scoren. De wedstrijd eindigde in 3-3.

Sheffield United eindigde de wedstrijd met 10 spelers nadat 1 speler van het team van het veld werd gestuurd.

Oliver McBurnie opende na slechts twee minuten de score voor het bezoekende team scoorde uit een voorzet van Tommy Doyle. Direct na de rust bracht James Jones Wrexham langszij.

Met nog bijna een half uur te gaan bracht Thomas O'Connor Wrexham een voorsprong.

Oliver Norwood maakte in de 65ste minuut gelijk voor Sheffield United.

Na een overtreding in de 71ste minuut was de scheidsrechter onverbiddelijk en stuurde hij Daniel Jebbison van Sheffield United met rood van het veld.

De 3-2 voorsprong werd gemaakt toen Paul Mullin het doel vond voor Wrexham, met een assist van Sam Dalby.

Maar Sheffield United had nog tijd om gelijk te maken. John Egan scoorde in de 95ste minuut, op aangeven van Doyle.