Italië

Fiorentina - Torino

Torino heeft de uitwedstrijd tegen Fiorentina in de Serie A zaterdag met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van het duel werd in de eerste helft gemaakt door Miranchuk.

In de 33ste minuut nam Torino de leiding via Aleksey Miranchuk, met een assist van Mërgim Vojvoda.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Fiorentina één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Torino één overwinning, drie keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was de zesde nederlaag met één doelpunt verschil van Fiorentina dit seizoen. Dit was ook de zesde overwinning van Torino met één doelpunt verschil.

Fiorentina staat nu op de negende positie met 23 punten, terwijl Torino op de zevende plek staat met 26 punten.

De volgende speeldag speelt Fiorentina op zondag 29 januari om 18.00 uur bij Lazio. Torino ontvangt zaterdag 28 januari om 15.00 uur Empoli.