Duitsland

Borussia Dortmund - VfL Bochum

Borussia Dortmund heeft zaterdag een 3-0 winst geboekt in de thuiswedstrijd tegen Bochum in de Bundesliga.

De score werd in de 8de minuut geopend door Borussia Dortmund via Moukoko.

Borussia Dortmund bouwde de voorsprong vroeg in de wedstrijd uit naar 2-0 toen Giovanni Reyna scoorde in de 12de minuut. De thuisploeg vond het doel nogmaals via Moukoko in de 47ste minuut, dat bracht de uiteindelijke score op 3-0.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Borussia Dortmund drie overwinningen behaald, één keer gelijk gespeeld en één keer verloren, terwijl Bochum twee overwinningen en drie nederlagen heeft.

Borussia Dortmund staat nu op de derde positie met 25 punten, terwijl Bochum op de zeventiende plaats staat met 7 punten.

Op dinsdag 8 november staat de volgende competitiewedstrijd voor beide teams op het programma. Borussia Dortmund speelt om 18.30 uur in het SIGNAL IDUNA PARK uit tegen Wolfsburg Bochum neemt het om 20.30 uur thuis op tegen Borussia M'gladbach in het Vonovia Ruhrstadion.