Duitsland

Schalke 04 - SC Freiburg

0 - 2
Expected goals0.6 - 2.3

Schalke 04 lijkt niet te kunnen stoppen met verliezen in de Bundesliga op dit moment. Na de wedstrijd tegen Freiburg zijn er nu zesde opeenvolgende nederlagen op zondag, nadat de uitploeg won met 0-2.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Vincenzo Grifo zich gelden toen hij scoorde, met een assist van Maximilian Eggestein, en Freiburg op voorsprong bracht.

Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Grifo en vergrootte de marge. Dit bracht de uiteindelijke score op 0-2.

Schalke 04 heeft in de vijf laatste wedstrijden en vijf keer verloren, terwijl Freiburg drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft.

Mark Flekken (Freiburg) speelde de hele wedstrijd.

Op dit moment heeft Schalke 04 6 punten en staat op de achttiende plaats, terwijl Freiburg met 24 punten op de derde positie staat.

De volgende speeldag speelt Schalke 04 op zaterdag 5 november om 18.30 uur bij Werder Bremen. Freiburg ontvangt zondag 6 november om 17.30 uur Köln.