Italië

Empoli - Monza

Empoli heeft de thuiswedstrijd tegen Monza gewonnen met een doelpunt van Haas. Het duel in de Serie A eindigde in 1-0.

Monza eindigde de wedstrijd met 10 spelers nadat 1 speler van het team van het veld werd gestuurd.

De thuisploeg startte goed en nam in de 11de minuut de leiding na een doelpunt van Nicolas Haas.

In de 95ste minuut moest Monza verder met een man minder toen Nicolò Rovella van het veld werd gestuurd met een rode kaart.

Empoli heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Monza drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de tweede overwinning met één doelpunt verschil van Empoli dit seizoen.

Sam Lammers werd in de 70e minuut in het veld gebracht voor Empoli.

Empoli staat na deze wedstrijd op de tiende positie met 11 punten, terwijl Monza de nummer 13 is met 10 punten.

Op vrijdag 21 oktober om 20.45 uur speelt Empoli bij Juventus in het Stadio Giuseppe Meazza.