Italië

Torino - Empoli

Thuisploeg Torino en Empoli hebben de punten gedeeld in hun ontmoeting in de Serie A. Het duel eindigde in 1-1.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Mattia Destro zich gelden toen hij scoorde, met een assist van Tyronne Ebuehi, en Empoli op voorsprong bracht.

De gelijkmaker voor Torino werd in de 90ste minuut gemaakt door Sasa Lukic.

Voor Torino was het de vierde wedstrijd op rij zonder overwinning.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Torino één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Empoli één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was het tweede gelijkspel van Torino dit seizoen.

Perr Schuurs (Torino) speelden de hele wedstrijd.

In de huidige stand heeft Torino 11 punten en staat op de tiende plaats, terwijl Empoli met 8 punten op de veertiende positie staat.

Op zaterdag 15 oktober start om 18.00 uur een thuiswedstrijd voor Torino tegen Juventus in het Stadio Olimpico Grande Torino. Empoli speelt op dezelfde dag om 15.00 uur thuis tegen Monza in het Stadio Carlo Castellani.