Duitsland

1899 Hoffenheim - Werder Bremen

Werder Bremen heeft een goede zaak gedaan in het duel met Hoffenheim vrijdag in de PreZero Arena. De Bundesliga-wedstrijd eindigde na een ruststand van 1-1 in 1-2.

De score werd na 18 minuten geopend door het bezoekende team via Ducksch, op aangeven van Füllkrug.

Munas Dabbur bracht in de 32ste minuut Hoffenheim op gelijke hoogte, met een assist van Dennis Geiger.

Het beslissende doelpunt voor Werder Bremen werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Füllkrug.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Hoffenheim één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Werder Bremen drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de tweede nederlaag met één doelpunt verschil van Hoffenheim dit seizoen. Dit was ook de tweede overwinning van Werder Bremen met één doelpunt verschil.

Hoffenheim staat op de zesde plaats met 14 punten. Werder Bremen staat op de vierde plaats met 15 punten.

De volgende speeldag speelt Hoffenheim op vrijdag 14 oktober om 20.30 uur bij Schalke 04. Werder Bremen ontvangt zaterdag 15 oktober om 15.30 uur Mainz 05.