Engeland

Everton - West Ham United

In de tweede helft scoort Ogbonna het enige doelpunt in de wedstrijd van West Ham United in de Premier League, het team verslaat Everton met 1-0 in de uitwedstrijd. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 74ste minuut voordat Angelo Ogbonna West Ham United op voorsprong bracht, met een assist van Jarrod Bowen. In de vijf laatste wedstrijden heeft Everton twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl West Ham United twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de tweede overwinning van West Ham United met één doelpunt verschil. Everton staat na deze wedstrijd met 14 punten op de achtste plaats, terwijl West Ham United de nummer 7 is met 14 punten. In de volgende wedstrijd neemt Everton het thuis op tegen Watford op zaterdag 23 oktober om 16.00 uur. West Ham United ontvangt zondag 24 oktober om 15.00 uur Tottenham Hotspur.