VVV-Venlo - Heracles Almelo

Heracles heeft goed gespeeld en gaat met een 1-0 voorsprong de rust in de Regular Season-wedstrijd tegen VVV in het Covebo Stadion - De Koel - in, maar in de tweede helft zijn de rollen omgedraaid en wordt Heracles verslagen met 2-3. Heracles eindigde de wedstrijd met 10 spelers nadat 1 speler van het team van het veld werd gestuurd. Heracles nam de leiding in de 38ste minuut via Silvester van der Water, met een assist van Rai Vloet. Na een overtreding in de 47ste minuut was de scheidsrechter onverbiddelijk en stuurde hij Adrián Szoke van Heracles met rood van het veld. Direct na de rust bracht Jafar Arias VVV langszij. VVV maakte ook 2-1 in de 67ste minuut, toen Vito van Crooij scoorde. Vloet maakte gelijk voor Heracles in de 78ste minuut. Het beslissende doelpunt voor VVV werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Giorgos Giakoumakis, op aangeven van Guus Hupperts. VVV heeft in de vijf laatste wedstrijden één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Heracles één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. De nederlaag was voor Heracles de tweede nederlaag met één doelpunt verschil. VVV staat na deze wedstrijd met 8 punten op de elfde plaats, terwijl Heracles de nummer 10 is met 8 punten. Op zondag 22 november om 12.15 uur speelt Heracles een uitwedstrijd tegen Ajax in het Johan Cruijff Arena.